3 anledningar till att solfilm är så viktigt under sommaren

Solfilm bör aldrig underskattas, och till ett mycket rimligt pris förser den dig med en lång rad fördelar. Nedan ska vi lyfta fram tre skäl till att den är så viktigt under sommarhalvåret. Om du också är intresserad av att kika närmare på den kan du ta en tur över till webbutiken https://www.foliekniven.se som har ett brett sortiment av allt inom fönsterfilm!

1. Värmereducering

När du har applicerat solfilm på fönstret kommer inte lika mycket värme att ta sig in. Med andra ord behöver du inte slösa pengar på att konstant ha igång din AC, och du blir heller inte störd av det bländade solljuset.

2. UV-strålningsavvisning

Den kan avvisa upp till 99 % av den farliga UV-strålningen. Det är sannerligen inte dåligt! Detta kommer både att skona dig, ditt hår, dina kläder och möblerna i rummet. Här har vi ett viktigt skäl till att solfilm bör används.

3. Insynsskydd under dagen

Sist men inte minst skyddar solfilm mot insyn under dagen. Så länge det är ljusare utomhus än det är i ditt hem kommer förbipasserande inte att kunna se in i huset. Den skyddar alltså mot nyfikna blickar.